Viziune & Misiune

Viziune

Ajutând companiile care doresc să investească în noi afaceri în Bulgaria, România, Grecia și Cipru, folosind proiecte UE și fonduri. Fiecare proiect este construit în colaborare cu Camera de comerț locală și instituții economice și se pot referi la diferite sectoare: agricultură și alimentație, inginerie mecanică și de automatizare, electronice, materiale, energie, mediu, tehnologii și servicii avansate.

Misiune

Admin IB Solutions este punctul de referință pentru comunicarea între instituții și întreprinderi și își propune să sprijine dezvoltarea de inovații, pentru a încuraja răspândirea ideilor și pentru a ajuta în creștere know-how-ul.

De ce să ne alegeți?

 

Scopuri

Scopurile noastre corespund nevoilor clientului fiind coerente și cuantificabile. A avea o idee este important, dar este mult mai important să știi cum să o pui în practică și care sunt pașii care trebuie urmați.

Comunicare și servicii

Avem o echipă de oameni care se ocupă de comunicare și strategii moderne de marketing. Serviciile noastre provin din cercetări pe piața muncii, constante. Avem creată o rețea de potențiali investitori și contacte pentru produsele sau serviciile oferite.

Flexibilitate

Suntem o companie flexibilă și dinamică bine ancorată în prezent, dar mereu privind către viitor fiind pregătiți să înțelegem schimbările în timp real care intervin într-un mediu din ce în ce mai globalizat.

Ia-ți sfatul
de care ai nevoie.

Ai o idee? Un vis? Putem realiza acest lucru.
logo

Str. Episcop Nicolae Ivan 5-7, ap. 1
Cluj-Napoca, Romania
+40 749.077.918
+40 751.056.491
info@adminibsolutions.com